Etichete

marți, 14 septembrie 2010

Voi ce ati vrea sa va picteze Mötzilov?


Doi pitici cu palarie, prea plictisiti de banalul cotidian, s-au apucat sa mestereasca imprimeuri one of a kind. Intai pentru ei, apoi pentru prieteni si apropiati si vazand ca au mare trecere la copiii cuminti, au hotarat sa dea ocazia lumii sa-si procure tricouri cu modele unicat, realizate manual. Duo-ul Mötzilov ofera tuturor curiosilor posibilitatea de a purta un model rupt din imaginatia lor si transpus pe suport textil in viziunea specifica Mötzilov de catre manutele harnice ale celor doi pitici. Si nici nu s-au oprit doar la tricouri! Ce le dai tu, ei iti picteaza! Imbracaminte, incaltaminte, accesorii si de toate pentru toti, tot ce trebuie e sa-ti pui mintea la contributie pentru obiecte unice dupa care sa salivezi cu ochii. Pentru cei carora le place cum picteaza Astrid si Raul: http://motzilov.blogspot.com/.

joi, 2 septembrie 2010

The big iSHOES, bigger & better la Sibiu.

Ne-am întors după un weekend plin petrecut la Sibiu. Am avut un pic din toate, la The big iSHOES II, iar sibienilor (sau, cel puţin, celor aproape 1000 de vizitatori) le-a plăcut la nebunie asta. Pantofii de senzaţie ai Adrianei, aka Lust of Creation, rochiile unicat ale Anei-Maria (DaCapo Style), genţile camuflaj de la MiteMite şi creaţiile semnate Tahir Sultan şi aduse nouă de către prietena noastră, Adriana (Tuxedo Confessions.com), tricourile imprimate manual şi atât de original de duo-ul Astrid şi Raul (Motzilov), dar şi colecţia de absolvire a lui Astrid. Designer-ul Izabella Petruţ ne-a încântat cu colecţia ei de inele 3 in 1, iar Maria Hera, proaspăt absolventă a Facultăţii de Design din Cluj, cu o colecţie tricotată şi extrem de elaborată. Oana Creţu (Vintage Boutique) ne-a mărturisit că are în atelierul său în jur de 5000 (cinci mii) de rochii şi ne-a spus poveştile creaţiilor aduse din lumea întreagă şi expuse la The big iSHOES. Pentru ca tabloul să fie complet, am invitat-o şi pe pictoriţa Adina Tudor, cu o colecţie de tablouri de factură impresionistă, am gustat câteva din tartele pregătite pentru secţiunea Food Corner şi am răsfoit cărţile expuse în cadrul târgului, prin amabilitatea Humanitas Sibiu.
Mii de mulţumiri prietenilor noştri de la Atrium Classic Cafe din Sibiu. Iar voua, va spunem doar atât! The big iSHOES III este deja în lucru!