Etichete

marți, 6 iulie 2010

Concursul de schite pentru pantofi si genti




Acestea sunt schitele unei colectii intregi trimise in concurs de Carmen Chereches de la UAD Cluj. In total au fost inscrise peste 60 de schite, orasele reprezentate fiind Iasi, Cluj si Bucuresti. Designerul Mihaela Glavan a decis ca premiul sa-i fie acordat lui Carmen Chereches. Prototipul inspirat de modelul al 3-lea va fi realizat in perioada urmatoare si oferit gratuit castigatoarei. Vom reveni cu imagini cand se va ajunge la acel moment. Felicitari Carmen!

Detalii concept: ”O colectie de pantofi destinata vestimentatiei feminine, compusa din 12 piese. Conceptul colectiei are la baza reformularea formelor arhitecturii organice si intrepatrunderea acesteia cu elementele mediului contemporan. Se creeaza impresia unei utopii prin imbinarea formelor contemporane cu cele futuriste, practic imbinarea morfologiei umane cu cea extraterestra. Platformele asociate cu detalii grafice, decupaje, perforari creaza o forma arhitecturala cu scopul de a elansa silueta. Materiale ca pielea ecologica asociata cu materiale peliculizate scot in evidenta morfologia produsului.”

In sectiunea genti nu a fost aleasa drept castigatoare nicio schita inscrisa in concurs.

Un comentariu:

  1. Par a fi destul de greu purtabile, incomode... In fine, autoarea s-a straduit. Putina culoare cred ca le-ar fi facut si mai atractive. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere